Zoekmachine optimalisatie (SEO)Zoekmachine optimalisatie (SEO) en website promotie bieden u de mogelijkheid om uw website onder de aandacht te brengen van een zeer groot aantal klanten.

Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken naar een product of dienst gebruik van een zoekmachine op internet zoals Live/Bing, Yahoo! en vooral Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin op juiste wijze opgenomen wordt, en een zo hoog mogelijke positie krijgt.

 

Vele jaren ervaring met website promotie & zoekmachine optimalisatie

Downdijk kan uw website optimaliseren voor deze zoekmachines (met nadruk op SEO) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen gegarandeerd een toppositie krijgt. Ook kunnen we speciale SEO website voor u bouwen zodat de SEO voor u en uw bedrijf altijd betaalbaar en efficïent is.

Klanten waarbij Downdijk een dergelijke website promotie (en/of zoekmachine optimalisatie) uitvoerde, rapporteerde een enorme stijging van het aantal bezoekers op hun website én een toename van het daadwerkelijke aantal verkopen en klanten.Algemene voorwaarden
Copyright © 2018 Downdijk
Facebook Google+ LinkedIn Twitter Pinterest